Programul nuntii

Am scris acest articol pentru a va sprijini cand faceti programul nuntii. Va recomand sa realizati acest program chiar din momentul in care ati stabilit data evenimentului, astfel nu veti avea probleme in cea mai importanta zi din viata voastra.

De ce este important sa realizati acest program?

1.Cel mai important este ca veti stii inca de la inceput cum se va desfasura nunta voastra, astfel, nimic nu va fi realizat pe fuga si veti face tot ce v-ati propus.

2.Nu veti intarzia in niciun loc. Nimeni nu va fi nevoit sa va astepte, veti ajunge la timp in toate locatiile.

3.Va veti rezerva orele dorite, stiu cat de mult va doriti sa nu fiti amanate la make-up sau ora la care doriti sa mergeti sa fie deja rezervata.

4.Va veti putea face rezervare la prestatorii de servicii cu care doriti sa colaborati. De cele mai multe ori, locurile vor fi ocupate chiar cu un an in urma.

5.Cu acest program, veti fi mult mai relaxati, avand totul sub control.

desfasurator

 • Ora 9.30-10.30 Salon, aranjarea parului. In acest interval mirele se pregateste. Acesta se va imbraca si barbieri.
 • Ora 10.30-11.30 Make up. Atentie! Luati in calcul si drumul de la salon pana acasa. Eu voi realiza cateva fotografii in timpul machiajului pentru a surprinde si acest moment.
 • Ora 12-13. Imbracatul miresei. In acest interval eu realizez si cateva fotografii, 30 de minute vor fi rezervate pentru cateva fotografii cu parintii si persoanele prezente. In acest interval mirele va lua nasii de acasa.
 • Ora 13-14.30 Traditii la mireasa acasa. Mirele vine impreuna cu nasii sa ia mireasa de acasa. Ce se intampla de obicei in acest interval? Se desfasoara anumite traditii.Fiecare dintre voi aveti propriile traditii din zona din care veniti, insa, principalele traditii sunt urmatoarele: Mirele ii da buchetul miresei, mirii pun flori in piept celor prezenti, nasa ii rupe turta miresei, iar la sfarsit se joaca o hora.
 • Ora 15. Ajungem la Biserica. Este ideal sa ajungeti cu 30 minute inainte la biserica, este ridicol sa va astepte preotul si invitatii.
 • Ora 15.30-16.30. Slujba
 • Ora 16.30-17.00. Fotografii dupa slujba. Eu realizez dupa slujba fotografii de grup cu mirii si fiecare familie prezenta. De-a lungul timpului am observat ca aceste fotografii au o importanta foarte mare (mai ales pentru parinti). Nu uitati ca dupa slujba urmeaza felicitarile, iar invitatii imbratiseaza mirii.

sedinta foto

 •  Ora 17.30-19 30. Stiu! Vi se pare mult ca sedinta foto sa dureze doua ore, insa  aceste doua ore nu o sa le petrecem doar facand fotografii. O sa pierdem mult timp cautand loc de parcare, schimband locatiile (va veti plictisi daca va voi face multe fotografii in acelasi loc). Este indicat sa realizam sedinta foto aproape de apusul soarelui, lumina este mult mai placuta si mai calda, ceea ce ne va ajuta foarte mult.
 • Ora 20:00. Mirii impreuna cu echipa foto-video vor ajunge la restaurant. Va recomand sa ajungeti cu 30 minute inainte la restaurant pentru a verifica inca o data daca totul este asa cum va doriti.
 • Ora 20:30. Invitatii vor ajunge la restaurant.

Recomandari

 • Programul nuntii se poate modifica in functie de zona si traditii.
 • Nu recomand realizarea cununiei civile in aceasi zi. Programul va deveni foarte incarcat.
 • Va recomand in loc de sedinta foto din ziua nuntii sa alegeti varianta “Trash The Dress”. In acest fel veti castiga 2 ore in care puteti pune alte lucruri la punct sau sa va relaxati.
 • Asigurativa ca nu aveti nevoie de un al doilea fotograf/videograf. In caz ca distanta dintre mire si mireasa este foarte mare, nu vom putea fi prezenti in ambele locuri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top