portofoliu

Wedding

Nunta

Emotie, fericire, lacrimi de bucurie, sunt doar cateva cuvinte care descriu fotografiile noastre facute in ziua nuntii, acestea sunt singurele amintiri pe care le poti rasfoi, privi si retrai. Va invit sa vizualizati impreuna cu mine emotiile surprinse.

Christening

BOTEZ

Fotografia de botez este complet diferita! Aceasta este o fotografie care trebuie sa arate copilului cand va creste, cat de multa dragoste era in jurul lui, cat de fericiti erau parintii in timp ce il tineau in brate. Astfel, eu, va voi surprinde toate aceste trairi si va voi crea o poveste de neuitat.

18th Party

MAJORAT

Majoratul este doar primul pas al unui om inspre maturitate, inspre o viata noua, frumoasa, iar petrecerea pe care o realizati la implinirea acestei varste cu siguranta va fi una de neuitat, astfel eu va voi surprinde emotiile si trairile din aceasta zi pe care le veti privi cu drag in viitor.

PHOTO SHOOTING

SEDINTE FOTO

Ai o zi speciala si iti doresti amintiri de neuitat sau pur si simplu vrei o sedinta foto profesionala? Hai sa ne cunoastem mai bine si sa iti creez cele mai frumoase fotografii.

Product

Fotografie culinara

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografie culinara! Oamenii retin 10% din ceea ce aud/citesc si 65% din ceea ce vad. Fotografia va creeaza un avantaj competitional. Peste 70% dintre clienti aleg un local in functie de calitatea fotografiilor asociate.

Product

Fotografie IMOBILIARA

In urma cresterii competitiei in acest sector, serviciile de fotografie imobiliara reprezinta un avantaj important in acest domeniu. Imaginea profesionala fiind unul dintre elementele cele mai importante dintr-o campanie de marketing.

Product

Fotografie Comerciala

Fotografia de produs este esentiala pentru business-ul dumneavoastra. Aceste imagini sunt cruciale in definitivarea intentiei de cumparare. Majoritatea cumparatorilor se uita mai intai la fotografie, iar apoi citesc descrierea pentru a hotara alegerea produsului.

ROMANIA

PROMOVARE ROMANIA

 Caracteristicile României sunt unice în Europa, țara noastră bucurându-se de îmbrățișarea Carpaților, cu zone complet sălbatice, și de frumusețea mereu proaspătă a Deltei Dunării, ca și de câmpii întinse, presărate cu mici comori naturale și culturale.

Scroll to Top