Ce aparatura folosesc in general la un eveniment?

Probabil multi dintre voi, cei care va aflati la inceput de drum, va intrebati ce aparatura folosesc atunci cand fotografiez un eveniment. Din acest motiv am ales sa scriu acest articol.

Nu va voi vorbi despre descrierea si specificatiile echipamentelor, va puteti informa singuri despre ele direct din link-urile pe care vi le-am pus la dispozitie.

Aparate foto

1. SONY A7 III – Puteti afla toate detaliile tehnice despre acest aparat accesand acest link.

Observatii

  De ce am ales acest aparat? L-am urmarit foarte multa vreme pana l-am “prins” la o oferta de nerefuzat.

  Am decis sa fac trecerea pe Sony, in trecut folosind un Nikon D750 in primul rand pentru miraculosul sistem de autofocus. Eyefocus iti simplifica treaba foarte mult si poti folosi obiectivul tau preferat cu diafragma deschisa la maxim fara a rata focusul in vreun cadru.

  Un alt motiv pentru care am ales acest aparat a fost pentru micsorarea greutatii, acum rucsacul meu este mai usor cu vreo 2kg, chiar daca nu este foarte mult, spatele meu imi multumeste.

Obiective: Prime lenses

1.Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art – De ce am ales acest obiectiv? Este unul dintre obiectivele mele wide preferate, nu a lipsit niciodata din trusa mea, acesta facand o pereche perfecta alaturi de Sony A7 iii.

2. Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art – Acesta este obiectivul meu preferat, il folosesc pentru 80% din cadrele mele si ma bucur in intregime de F/1.4 datorita sistemului performant de focus de pe Sony A7 iii.

Sedinta foto

IUBESC ACEST OBIECTIV

3. Sony 85mm F/1.4 GM – Cu siguranta acesta este alegerea mea nr. 1 pentru sedintele foto, cu ajutorul acestui obiectiv subiectul poate fi separat de fundal, creand un bokeh de senzatie. De astfel, este obiectivul pe care il folosesc atunci cand nu vreau sa imi fac simtita prezenta si sa las invitatii sa se desfasoare natural.

Lumini

1.Flash Godox TT685S – Detin 4 bucati, sunt foarte multumim de ele, mi se par cele mai echilibrate speedlite-uri de care nu iti va parea rau in caz ca pica de pe stative. Au o putere destul de mare si fac fata in majoritatea situatiilor.

2.Godox AD200 Pro – Este un strobo suficient de puternic pentru nevoile mele, face fata cu brio intr-o zi insorita si este mult mai usor decat Godox AD400/AD600 si mult mai portabil.

Accesorii

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top