ServicII

Emotie, fericire, lacrimi de bucurie, sunt doar cateva cuvinte care descriu fotografiile noastre facute in ziua nuntii, acestea sunt singurele amintiri pe care le poti rasfoi, privi si retrai. Va invit sa vizualizati impreuna cu mine emotiile surprinse.

Fotografia de botez este complet diferita! Aceasta este o fotografie care trebuie sa arate copilului cand va creste, cat de multa dragoste era in jurul lui, cat de fericiti erau parintii in timp ce il tineau in brate. Astfel, eu, va voi surprinde toate aceste trairi si va voi crea o poveste de neuitat.

Majoratul este doar primul pas al unui om inspre maturitate, inspre o viata noua, frumoasa, iar petrecerea pe care o realizati la implinirea acestei varste cu siguranta va fi una de neuitat, astfel eu va voi surprinde emotiile si trairile din aceasta zi pe care le veti privi cu drag in viitor.

Fotografia culinara este esentiala pentru business-ul dumneavoastra. Mare atentie! Oamenii retin 10% din ceea ce aud/citesc si 65% din ceea ce vad. Fotografia va creeaza un avantaj competitional. Peste 70% dintre clienti aleg un local in functie de calitatea fotografiilor asociate.

 V-ati deschis o noua firma si aveti nevoie de fotografii profesionale pentru promovarea in mediul online? Aveti o unitate de cazare sau sunteti agent imobiliar si aveti nevoie de fotografii pentru site-urile de vanzari sau doriti sa promovati o proprietate pentru a o inchiria? Eu va pot ajuta in orice situatie.

De ce sa ma alegi pe mine?

Ce primesti?

Scroll to Top