CINE SUNT EU?

STANCIU ALEXANDRU

Pentru inceput vreau sa ma prezint, ma numesc Stanciu Alexandru si sunt un fotograf profesionist din Ploiesti.

Am inceput aceasta poveste in 2014, cand pasiunea mea pentru tot ce inseamna fotografie a inceput sa prinda contur.

Astfel la inceputul anului 2016, am urmat primul workshop, acolo am aprofundat tot ce invatasem de unul singur pana in acel moment. 

Cateva luni mai tarziu, am urmat alt workshop si totodata am fotografiat primul meu eveniment in Bucuresti, unde emotia si fericirea m-a invaluit, fiind complet implicat si facand tot posibilul sa las in urma mea niste amintiri de neuitat.

Acum, 6 ani mai tarziu, sunt aici, cu peste 200 clienti multumiti ce au beneficiat de serviciile mele si peste 300 evenimente realizate cu succes unde am lasat niste amintiri care vor recreea emotii tot restul vietii.

Acum, ca am facut cunostinta, te invit sa parcurgi site-ul meu de prezentare, pentru a afla mai multe despre serviciile mele, dar si despre mine. In plus, iti promit ca vei vedea foarte multe fotografii interesante. 

Fotograf profesionist de evenimente

Ce CRED CLIENTII DESPRE MINE?

"Pentru o a treia revedere in cadrul unui eveniment era greu să fiu surprinsă, însă pozele au fost așa cum nu m-aș fi gândit niciodată. Am doar cuvinte de laudă atât în privința fotografiilor, care surprind cumva cele mai intense momente, cât și pentru fotograf: profesionalism și implicare! Mulțumesc! Recomand cu drag pentru orice eveniment important!"
Andreea Serban
Dansatoare
"Recomandam si eu si sotul meu cu mare drag sa il contactati pe Alex pentru orice eveniment la care vreti sa aveti amintirile imortalizate frumos. Are foarte mare rabdare, imaginatie, caldura si un zambet care te face sa zambesti la fel si astfel ies pozele prefecte. Foarte profesionist si rapid in transmiterea pozelor. Cu siguranta si la evenimentele viitoare, va ramane fotograful nostru de suflet. Multumim si spor in toate, Alex!"
Andreea Dumitru
Designer
"Alexandru este un fotograf talentat, plin de energie și imaginație. Transforma fotografia în arta și vede un activitate lui mai mult decât un business. Pozele făcute de el arata impecabil pentru ca surprinde momente, emoții și cadre care pot descrie o amintire cu detalii. Multumim ca ne-ai fost mereu alături la evenimentele Asociației noastre și te vom alege mereu cu încredere."
Ana Alexiu
Antreprenor
Scroll to Top