FOTOGRAFIE COMERCIALA

Fotografie pentru afacerea ta

Imaginea afacerii tale conteaza in proportie de 90% in fata clientilor tai inainte de a te contacta. De ce? Pentru ca, cei mai multi clienti urmaresc profesionalismul dumneavoastra. Imaginea ta si a angajatilor trebuie sa fie una exemplara pentru a putea creste nivelul afacerii cu success.

Vrei sa iti cresti vanzarile? 
Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, cu serviciile de fotografie de produs.

Fac fotografie de produs pentru magazine online și offline, restaurante, dar și fotografii de prezentare și imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de promovare.

Totodată fac fotografie industrială care cuprinde unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și mijloace fixe și mobile.

Ce iți pot oferi? Fotografii profesionale de produs, fotografii și filmări de la sol și aeriene (din dronă), fotografii cu oameni la lucru, procesul de productie, fotografii la evenimente corporate etc.

Bauturi alcoolice/non-alcoolice

Fotografie Culinara

încălțăminte/îmbrăcăminte

Alte Produse